Meny Stäng

29 maj – Kommunfullmäktige

Dela till
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

På måndag kl. 17.30 (observera tiden!) sammanträder Kommunfullmäktige i Mora. Våra ledamöter David och Gunnar är som vanligt på plats. För att följa sammanträdet kan du knappa in Radio Siljan eller kolla via kommunens hemsida. Mötet går också att se live på Andreasgården.

En av våra motioner kommer att behandlas på sammanträdet – anläggning av solceller på kommunens fastigheter.

Vi har även lämnat in tre motioner till sammanträdet, vilka ska tas emot av Kommunfullmäktige och behandlas vid ett senare tillfälle. Två av motionerna handlar om klimatåtgärder i Mora kommun och en om hemtjänstens arbetsvillkor.

Motionerna kan du läsa här på hemsidan. För muspekaren över menyn “Vår politik” här ovan och därefter “Motioner” och “2023”. Klicka sen på den motionen du vill läsa.

Relaterade inlägg