Meny Stäng

Ny mandatperiod

Dela till
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

I måndags hölls mandatperiodens första Kommunfullmäktige i Mora kommun. Om du missade sammanträdet går det bra att se i efterhand på Mora kommuns hemsida. I Kommunfullmäktige har vi 2 av 41 mandat och representeras av Gunnar Israelsson och David Örnberg. David Örnberg är även vår gruppledare och ledamot i Kommunstyrelsen. Första ersättare till Kommunfullmäktige är Jenny Larsson och andra ersättare Per Löfgren.

Den här mandatperioden sitter vi i opposition och kommer vi att fortsätta att kämpa för ett klimatsmart Mora där utsläppen minskar istället för ökar, verka för att minska bostadsbristen så att de som vill flytta hit har möjlighet att göra det samt arbeta för en kommun som satsar på sina medborgare och sin välfärd.

På bilden, från vänster: David Örnberg, Jenny Larsson, Gunnar Israelsson och Per Löfgren.

Relaterade inlägg