Meny Stäng

Studiecirkel – Blåbrunt Sverige

Dela till
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Onsdagen 16 mars kör vi igång vår studiecirkel. Studiecirkeln kommer att hållas på kvällstid onsdagar i sex veckor och ca två timmar per gång. Det finns enstaka platser kvar för intresserade. Hör av dig till info@moravanstern.se om du vill delta.

Hur förändras Sverige om högern bildar regering med stöd av Sverigedemokraterna efter nästa val? Journalisten Mats Wingborg har undersökt partiernas politik, analyserat vilka frågor de prioriterar och besökt de kommuner där SD redan idag är med och styr.

Slutsatsen är att Sverige skulle förändras i grunden. Moderaterna skulle diktera den ekonomiska politiken med fortsatta privatiseringar och besparingar inom välfärden medan SD skulle sätta prägel på invandrings-, kultur- och mediepolitiken.

Mats Wingborg är journalist och författare. Han har tidigare gett ut bland annat Krutdurk Europa (tillsammans med Anna-Lena Lodenius, Bilda förlag 2011).

Relaterade inlägg