Meny Stäng

Internationella kvinnodagen 8 mars!

Dela till
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Så länge alla andra dagar på året är mansdagar firar vi 8 mars – Internationella kvinnodagen. Vi gör det för att vi också tycker att männen borde ha 50% av lönen. För att det olönade arbete kvinnor dagligen lägger ner hemma och i övriga samhället betyder något och borde belönas. För att traditionellt kvinnliga egenskaper och sysselsättningar är värdefulla.

För att ojämställdheten påverkar oss alla negativt och behöver försvinna.

Vi träffas i Mora folkhögskolas sällskapsrum och lägger pussel, äter våfflor och pratar om jämställdhet stort och smått i vår vardag och omvärld. Inga krav på medlemskap eller politisk förkunskap. Nyfikenhet eller vilja att prata, diskutera eller lyssna räcker bra. Personer som definierar sig som män är välkomna.

Drop-in från kl. 17. Vi håller på så länge vi orkar – kanske till 21-22..? Evenemanget är helt kostnadsfritt.

I samarbete med ABF.  Länk till facebook-event: https://fb.me/e/3bXp5DykW

Relaterade inlägg