Meny Stäng

Händer i mars!

Dela till
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Härliga tider är här med vårvinter och vänsterpolitik! Vi tipsar om några kommande datum och önskar er hjärtligt välkomna!

3 mars kl. 18.30 – Kommungruppen

Välkommen till möte med kommungruppen. Vi pratar om aktuella politiska frågor i kommunen – ja, om allt från avlopp till skidanläggningar. Kom med och lyssna, tyck till och påverka!

Denna gång kör vi mötet digitalt. Vill du delta? Skicka ett meddelande till mora@vansterpartiet.se!

8 mars kl. 16.00 – Internationella kvinnodagen!

Fira Internationella kvinnodagen med Vänsterpartiet Mora! Vi ses på Emma Zorns torg på Kyrkogatan fredag eftermiddag den 8 mars, fikar och pratar om feminismen som vapen mot klimatförändringarna!

13 mars kl. 19.00 – Sticka gränsen för klimatet!

Vi stickar gränsen för klimatet på uppmaning av Rebellmammorna! Vi bjuder på mysig stick-stämning, fika och fina samtal. Du är välkommen med eller utan stickning och vi ska försöka fixa stickor och garn till de som inte har. Kan du inte sticka kanske vi kan lära dig? Plats: ABF-lokalen, Vasagatan 14. För mer info: klicka här!

25 mars kl. 18.30 – Kommunfullmäktige

Våra ledamöter Gunnar och David är på plats och bjuder som vanligt på bra vänsterpolitik. Sammanträdet kan ses live på Andreasgården eller via Mora kommuns hemsida, alternativt höras i Radio Siljan 94,1 eller via webbradio.

Välkommen att titta eller lyssna!

Relaterade inlägg