Meny Stäng

Händer i januari!

Dela till
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Hjärtligt välkommen till våra möten i januari!

21 januari kl. 18.30, ABF-lokalen, Vasagatan 14, Mora – Möte med kommungruppen

Välkommen till möte med vår kommungrupp. Vi pratar om aktuella politiska frågor i kommunen – ja, om allt från avlopp till skidanläggningar. Kom med och lyssna, tyck till och påverka!

24 januari – Motionskväll

I maj samlas Vänsterpartister från hela Sverige i Jönköping för att genomföra Vänsterpartiets kongress 2024. Härifrån Dalarna skickar vi sex ombud och två suppleanter till kongressen.

Fram till den 8 februari har partiföreningar och enskilda medlemmar möjlighet att skicka in motioner till kongressen, och det tänkte vi i Mora göra! Motioner kan vara av allmän karaktär eller så kan de föreslå ändringsyrkanden i stadgarna eller det i nya förslaget till partiprogram.

Vi bjuder härmed in alla våra medlemmar till en motionskväll där vi tillsammans diskuterar hur vi vill att Vänsterpartiet ska vara och arbeta samt hur vi kan omvandla detta till motioner till kongressen. För att delta på mötet bör du ha läst in dig på det nya förslaget till partiprogram. Skicka ett e-postmeddelande till mora@vansterpartiet.se för att anmäla dig samt få information om tid och plats.

Vi bjuder, som vanligt, på mängder av fika! Välkommen!

28 januari kl. 13.00, Mora folkhögskola – Samtal om klimatet

Välkommen till ett samtal om Sveriges klimatpolitik med Vänsterpartiets riksdagsledamot och ledamot i Miljö- och jordbruksutskottet Kajsa Fredholm.

Alla välkomna (inget krav på nuvarande eller framtida medlemskap).

Vi bjuder på fika!

28 januari kl. 15.00, Mora folkhögskola – Årsmöte

Alla medlemmar är hjärtligt välkomna på vårt årsmöte!

Dagordning och övriga handlingar skickas ut till alla medlemmar via e-post.

Relaterade inlägg