Meny Stäng

8 mars – Kvinna. Liv. Frihet.

Dela till
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

En av årets bästa och viktigaste dagar är här! Kom och fira internationella kvinnodagen med oss. Vi börjar kl. 18.30 med att vår medlem Maryam berättar om kvinnors situation i Iran. Kl. 19.00 kopplar vi upp oss på Vänsterpartiets rikstäckande talkshow med föredrag från Mahdieh Golro, journalist och aktivist som kom till Sverige år 2020 efter att ha fängslats i Iran för sin kamp för kvinnors rättigheter. Nooshi Dadgostar berättar därefter hur Vänsterpartiet vill sätta press på regimen i Iran och håller ett tal till stöd för demonstranterna. Det blir också en stark musikvideo av och med den exiliranska rapartisten Justina.

Vi bjuder på fika. Mötet slutar ca 20.00, men det går bra att stanna kvar efteråt för den som har lust.

Alla välkomna. Inget krav på medlemskap. Kontakta oss på mora@vansterpartiet.se om du har frågor om evenemanget eller vill ha sällskap dit. Välkommen!

Relaterade inlägg