Meny Stäng

Socialnämnden 29/11

Dela till
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Vid dagens möte fick vi information om ”Omställnings- och utvecklingsarbete med schema och bemanning” (det som tidigare kallades ”Heltidsresan”). Hurra för Mora som har ökat antalet heltidsanställda med +30%! Bra för de som jobbar, mer pengar i fickan och högre pension senare.
Beslutet om ekonomisk månadsrapport och effektiviseringar deltog jag inte i. Jag deltar inte i beslut om den budget och kommunplan som Moraalliansen har arbetat fram och som vi i Vänsterpartiet år efter år vet inte kommer att hålla. Stora underskott i socialnämnden varje år.
Beslut om att flytta LSS-boendet vid Morkarlbyvägen till Finnsnäs förskola. Ligger långt fram, då det måste byggas om och barnen få andra platser.
Vänsterpartiet röstade för mottagandet av nyanlända, vilket Länsstyrelsen har beslutat om. 10 personer i Mora. SD yrkade på 7, och blev nedröstade.

Per Löfgren, ledamot Socialnämnden

Relaterade inlägg